Publicitat
Publicitat

Catherine Deneuve es ven el castell

L’actriu francesa Catherine Deneuve ha posat a la venda el castell de Primart, un edifici de la seva propietat que està situat a la petita localitat de Guainville, a uns 75 quilòmetres a l’est de París. La mansió, de 1.200 metres quadrats, es ven a través de la casa de subhastes Sotheby’s, que a la seva web proposa un peu de sortida de 3,99 milions d’euros.

El portal explica que el castell s’inspira en l’arquitectura de finals del segle XVIII -tot i que no precisa quan va ser construït- i que als anys 60 va ser profundament restaurat per convertir-lo en una explotació agrícola. Envoltada d’un extens jardí amb piscina dissenyat pel prestigiós paisatgista Jacques Wirtz, la casa consta de quatre pisos que inclouen vuit habitacions -la més gran, de 70 metres quadrats-, a més d’una sala de cinema, sauna, biblioteca i una cuina de 50 metres quadrats.

Deneuve, de 70 anys i que viu en un pis al centre de París, no ha explicat els motius pels quals ha decidit desprendre’s d’aquest castell, en el qual passava moltes temporades, segons ha explicat l’alcaldessa de Guainville a la premsa francesa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF