Publicitat
Publicitat

Carlota Casiraghi té el seu primer fill: Raphaël

Mònaco està d'enhorabona per partida doble. Si fa poc temps naixia el primer fill d'Andrea Casiraghi, dimarts a la nit donava a llum Carlota Casiraghi, filla de la princesa Carolina de Mònaco. Ella i l'actor francès d'origen marroquí Gad Elmaleh van tenir el seu primer fill, un nen del qual no ha transcendit cap detall a excepció del nom: Raphaël, segons va fer públic el Palau del Principat.

El nadó, fill de la néta de Grace Kelly i de l'actor -i humorista- francès, segons l'anunci oficial, va néixer al Centre Hospitalari Princesa Grace de Mònaco, tal com explicava a la seva web el diari Monaco Matin.

Fets consumats

Casiraghi, de 27 anys, i Elmaleh, de 42, van oficialitzar la seva relació, que es va iniciar fa dos anys, al Ball de la Rosa, al mes de març, fa gairebé nou mesos. Ho van fer sense cap explicació. Simplement van aparèixer junts a l'acte. Per a ella, de 27 anys, el nen és el seu primer fill. Tot i això, no és el mateix cas per a Elmaleh, que ja tenia un fill de 12 anys, Noé, fruit de la seva relació amb l'actriu francesa Anne Brochet. El palau tampoc ha donat mai cap confirmació sobre el tema. Ha deixat que la premsa especulés fins que el volum de la panxa de Carlota ha fet de la sospita una evidència.

El d'ahir és el segon naixement enguany per a la família del sobirà de Mònaco, Albert II. Al març passat va ser el fill de Carolina de Mònaco Andrea Casiraghi qui va tenir un fill amb Tatiana Santo Domingo.

Mare i filla, dues icones estilístiques de la moda francesa, sent imatge de Chanel, centren molt habitualment l'atenció de la premsa rosa. De fet, ahir els periodistes estaven instal·lats a la porta de l'hospital per captar les visites. Els primers que hi van anar van ser els monarques de Mònaco, l'oncle avi del nounat Raphaël, Albert, i la seva dona, la princesa Charlene. La notícia, que va ser filtrada per la premsa, va tenir una confirmació oficial endarrerida. Per si això no fos prou, va informar que "les dues àvies estan bé" mentre que no deia res de la mare.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF