Misc 24/08/2013

Carles Francino donarà vida a l'inspector Víctor Ros a TVE

La sèrie, de sis capítols, adaptarà les novel·les de Jerónimo Tristante

Albert Castellví Roca
2 min
Carles Francino donarà vida  a l'inspector Víctor Ros a TVE

BarcelonaL'escriptor murcià Jerónimo Tristante va crear el 2007 el personatge de Víctor Ros, una espècie de Sherlock Holmes a l'espanyola que viu al Madrid del segle XIX i que gràcies a una privilegiada capacitat de deducció i a l'ús de tots el recursos que ofereixen la ciència i la tecnologia de l'època és capaç de resoldre els crims aparentment més inexplicables. La bona rebuda que va aconseguir aquest inspector a les llibreries ha fet que, des de llavors, Tristante l'hagi recuperat per a tres més de les seves novel·les, i que ara estigui a punt de fer el salt a la petita pantalla de la mà de TVE.

La cadena pública començarà a rodar al setembre la sèrie Víctor Ros , plantejada com una producció de sis episodis. L'actor barceloní Carles Francino -fill del periodista amb el mateix nom- serà l'encarregat de donar vida al personatge principal de la ficció, que després d'haver sobreviscut com a petit delinqüent durant la infància ha arribat a convertir-se en un dels membres més brillants de la Brigada Metropolitana de Madrid, un cos d'elit de la policia que es dedica a investigar els casos que ningú més ha estat capaç de resoldre.

Al seu costat hi tindrà el sergent Luis Blázquez (interpetat per Tomás del Estal), i tots dos es posaran a les ordres de Don Armando (Tito Valverde), el responsable de la seva comissaria. Helio Pedregal donarà vida a un noble molt instruït per a qui el Víctor sentirà una gran admiració, mentre que Megan Montaner interpretarà una treballadora d'un bordell de luxe. Completa el repartiment Esmeralda Moya, que es posarà en la pell d'una noia que se sent atreta per la manera de treballar del Víctor, que se n'acabarà enamorant malgrat les diferències socials que els separen.

La majoria d'aquests actors ja han treballat en sèries d'època: Francino, per exemple, era un dels protagonistes de Bandolera , mentre que Montaner va participar a Amar en tiempos revueltos , El secreto de Puente Viejo i, més recentment, Gran hotel. En aquest cas, però, TVE ha sumat a l'ambientació en el passat les investigacions policials, un altre element que també li ha funcionat durant les últimes temporades, gràcies sobretot a Los misterios de Laura . Francino també té experiència en aquest gènere de ficció, ja que el seu últim treball televisiu va ser a la sèrie de Telecinco Punta Escarlata , en què interpretava un agent de policia.

De moment, Víctor Ros no té cap data d'estrena prevista.

stats