Publicitat
Publicitat

Bündchen culpa ‘Forbes’ dels seus problemes fiscals

La model brasilera Gisele Bündchen fa set anys que està considerada per la revista Forbes com la model més ben pagada del món -a banda de situar-la també entre les més influents-, un títol que li dóna molta repercussió però que no li ha sortit gratis del tot, almenys des del seu punt de vista. L’ex àngel de Victoria’s Secret, i cara de moltíssimes altres marques, acusa les estimacions que fa Forbes d’haver-li provocat problemes amb el fisc dels Estats Units.

Actualment la model està sent investigada per l’IRS -el Servei d’Impostos Interns del govern dels Estats Units- i culpa la revista dels milionaris que li estiguin auditant els comptes. Forbes va publicar una estimació del que la model guanya basant-se en uns càlculs que incloïen la mansió que va posar en venda per 50 milions de dòlars i els 42 milions de dòlars que hauria cobrat al llarg de només un any. A més, la revista va recordar que la brasilera es va associar amb la companyia de calçats Grendene per a una col·laboració que li hauria generat el 2009 uns 25 milions de dòlars més. Unes xifres que, en total, ascendeixen a 117 milions de dòlars -una quantitat aproximada de 84,5 milions d’euros.

Davant d’aquesta pluja de diners que li pressuposen i que ella mai ha confirmat, la model no s’ha quedat callada. “És trist, perquè la gent que ho escriu no té dades del meu compte bancari”, lamenta Bündchen, que creu que la informació de Forbes ha despertat l’atenció del fisc.

Des del seu punt de vista, els números de Forbes són una exageració. “Guanyo molt, però no tant com diuen”, ha explicat l’afectada al portal brasiler MdeMulher. “He estat auditada per l’IRS per haver aparegut en aquesta llista, i la veritat és que si hi sóc o no, no m’interessa”, conclou.

Tot i que difereix en la xifra, Bündchen diu que els seus substanciosos guanys no són la seva prioritat. “Hi hauria d’haver una revista per quantificar el coneixement, la comprensió i l’amor per la gent: això és el poder”, replica. No obstant això, la model brasilera té una vida professional molt agitada que difícilment li deu deixar temps per a aquestes boniques prioritats. Té més contractes que qualsevol altra model -Pantene, H&M, Chanel, Louis Vuitton...-, i ara es vol llançar a obrir una línia pròpia de roba íntima.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF