Publicitat
Publicitat

Bob Esponja i una paella a la Silvestre per Nadal

Miguel Ángel Silvestre és un dels homes més desitjats des que la sèrie Sin tetas no hay paraíso el va portar al capdamunt dels somnis eròtics de moltes joves -i no tan joves- d'Espanya. Per això, les marques se li tiren a sobre per qualsevol cosa. Dimecres a la nit, una marca de ginebra el va fitxar per il·luminar amb el seu blau corporatiu el passatge de la Concepció, on fins al 7 de gener alguns dels restaurants d'allà cuinaran plats que porten aquesta beguda com a complement.

No obstant, tot això va quedar en un ultimíssim pla per als periodistes quan hi va haver la possibilitat d'esbrinar què farà l'actor aquestes festes. D'entrada, va explicar que les passarà a Castelló -lloc on va néixer- amb tota la seva "família i els cosins que treballen fora". Però no ho tindrà tan fàcil. Silvestre va confessar que té un nebot que és fan de Patricio i Bob Esponja i que "contra això no s'hi pot competir". Per aquest motiu, va avançar: "És gairebé segur que aquestes festes em disfressaré de Bob Esponja". Una imatge que les revistes pagarien a preu d'or.

La revisió del Nadal del castellonenc no va acabar aquí. La premsa li va preguntar també pel què menjarà. Va confessar que per Nadal se'n van tota la família junts a dinar en una caseta de camp. Diu que li encanta el plat estrella de la seva família per al 25 de desembre: "Una paella amb pilotes de vedella i pinyons cuita amb llenya de taronger". Un plat que no pot ser més valencià.

En l'aspecte culinari, va reconèixer que és "un filó". No va ser tan positiu, en canvi, en valorar-se com a actor. Diu que és "conscient de les limitacions", però que hi posa "molta disciplina". Al final, va llançar una floreta a Almodóvar i al dissenyador Riccardo Tisci, amb els quals s'ha vist aquesta setmana: "Era un plaer veure'ls parlar. Almodóvar és una enciclopèdia".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF