Publicitat
Publicitat

Beatrice Borromeo, amenaçada per la màfia calabresa

Arreu del món és coneguda per ser la nòvia de Pierre Casiraghi, però per als italians és molt més que això. L’aristòcrata Beatrice Borromeo, nascuda el 1985, és una periodista política italiana que ha plantat cara al poder en diverses ocasions a Itàlia.

Després d’haver patit les conseqüències de no combregar amb el totpoderós Silvio Berlusconi, ara li toca veure com l’han de protegir de la màfia de la zona de Calàbria, la ‘Ndrangheta. Borromeo ha participat en el documental Mamma Mafia, en el qual descriu el paper de les dones dins l’entramat mafiós. Segons Vanitatis, per algunes de les coses que s’expliquen a la cinta, en la qual participen dones penedides, la Màfia l’hauria amenaçat.

Per aquest motiu, la seva sogra, Carolina de Mònaco, li hauria recomanat que marxés a viure al Principat, ja que allà poden vetllar millor per la seva integritat. Aquest desig el comparteix el seu fill Pierre, que tem perquè la ‘Ndrangheta, molt poderosa des dels anys noranta, pugui atacar la seva parella per aquest documental, dirigit per Oren Jacoby.