Misc 12/08/2013

Banderas i Marbella, fórmula d'èxit

La gala solidària Starlite 2013 millora la recaptació de l'any passat i aplega tots els famosos d'Espanya

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaLes xifres de la nit parlen per si soles. 500 convidats i 1.000 euros el cobert. Aquest va ser el punt de partida de la Starlite Gala, que dissabte a la nit va recollir a Marbella més diners que en l'anterior edició. La festa solidària va congregar les cares més conegudes del territori espanyol i també alguna de més enllà de l'oceà: Antonio Banderas i Melanie Griffith, per exemple. Ells dos són els principals impulsors de l'esdeveniment i, amb aquesta, ja n'han celebrat quatre edicions amb el propòsit de recaptar diners per a nens i famílies amb pocs recursos. Per això, cada cop són més les ONG que reben l'ajuda de la gala estiuenca, ja que cada cop és més difícil sobreviure a Espanya com a organització sense ànim de lucre a causa de les retallades a les subvencions públiques de les quals depenen.

Els bons propòsits van portar fins a Marbella el cèlebre matrimoni i també la model argentina Valeria Mazza, que explicava als assistents que és amiga del papa Francesc, "un sant", deia. A part dels internacionals, els famosos espanyols també van respondre al reclam de Banderas. Miguel Bosé, la pelletera Elena Benarroch, Carmen Lomana , Imanol Arias -acompanyat de la seva parella i presentador de l'acte al costat d'Anne Igartiburu-, el català Juan Antonio Bayona, la duquessa Eugenia Martínez de Irujo i la televisiva Mariló Montero -de blanc però amb inspiració carnavalesca- van ser algunes de les cares de l'esdeveniment.

Tot i això, dins de l'heterogeneïtat de l'acte, hi va haver un grup ben definit, el dels cantants arribats per amenitzar la festa solidària. Pasión Vega, Marta Sánchez i Alejandro Sanz van donar el do de pit sobre l'escenari. La bailaora Sara Baras també hi va fer el que millor fa, ballar "no per seguidillas sinó per Banderas", ironitzava.

I és que resulta que a la festa de dissabte, el malagueny no només feia de patró, també hi celebrava l'aniversari -el cinquanta-tresè-. Un fet que no va passar desapercebut a Baras ni tampoc a Sánchez, que li va cantar -emulant Marilyn Monroe- el Happy birthday to you . La madrilenya va ser una de les més va cridar l'atenció, amb un vaporós vestit de color mostassa. Rivalitzava, però, amb el Versace de Griffith, que amb l'esquena destapada i amb 56 anys va enamorar tothom des de l'escenari. I va afegir encant a la presentació que feien la parella de l'últim Cap d'Any a TVE.

Durant la vetllada, Alejandro Sanz va rebre el premi Humanitari d'aquest any i va estirar les orelles a Banderas. Un costum que no se sap si entendrien els búlgars amb qui conviurà l'actor un mes sencer durant el rodatge de la tercera edició d' Els mercenaris , on va anar ahir mateix.

stats