Mèdia 03/08/2013

Aniston, en roba interior i entre rumors d'embaràs

A la presentació de We're the Millers , Aniston va estar acompanyada de la resta del repartiment, format per Will Poulter, Emma Roberts i Jason Sudeikis

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaJennifer Aniston sembla que aquest estiu no vol passar desapercebuda, o almenys no vol deixar de plantar cara en qüestió de notorietat al seu ex, Brad Pitt, que es pot casar d'un moment a l'altre en algun lloc de França. Des de començament d'estiu ja l'hem pogut veure en diverses ocasions amb vestimentes que evidenciaven que havia augmentat de pes o que podria estar embarassada. Una suposició que ella encara no ha confirmat però que molts donen per feta des que es va enfundar en un vestit ajustat dijous a la nit per presentar la seva última pel·lícula.

A la presentació de We're the Millers , Aniston va estar acompanyada de la resta del repartiment, format per Will Poulter, Emma Roberts i Jason Sudeikis -per aquest ordre a la foto-. No obstant, va ser ella qui es va emportar tota l'atenció. En primer lloc, per la seva marcada panxa, que cada cop deixa menys lloc per als dubtes, i, en segon lloc, pel paper que interpreta al film de Rawson Marshall Thurber.

Aniston, de 44 anys, hi interpreta una stripper que es fa passar per una mare de família. El seu personatge accedeix a fer veure que és una mare convencional perquè un noi l'hi proposa. Ell és traficant de marihuana i vol passar un carregament molt gros des dels EUA a Mèxic. Per fer-ho, creu que el millor que pot fer és inventar-se una família, cosa que creu que aixecarà menys sospites.

En el decurs del film es pot veure l'actriu de Friends molt lleugera de roba, cosa que -si es confirmen les sospites d'embaràs- demostraria que han rodat contrarellotge. L'actor Justin Theroux, el seu promès, tampoc s'ha pronunciat sobre el tema. Amb el casament planejat per a finals d'any, sembla que porten pressa. Serà difícil encertar la talla del vestit de núvia.

stats