Misc 28/08/2013

Alicia Koplowitz surt amb un noble portuguès

A.c.r.
1 min
Alicia Koplowitz surt amb un noble portuguès

Alicia Koplowitz, que amb un patrimoni de més de 2.000 milions d'euros és una de les persones més riques d'Espanya, surt amb Miguel Pais do Amaral, un noble portuguès que té el títol de compte d'Alferrarede i que és descendent del rei Pere IV d'aquell país. Ho revelava ahir en portada la revista portuguesa Flash! , que parlava d'"idil·li milionari". Segons aquesta publicació, la relació entre tots dos va començar fa més d'un any, i Do Amaral ja hauria presentat la seva nova parella al seu cercle d'amics més íntim.

El noble portuguès, conegut al seu país com a pilot de curses amateur, és administrador de més de 70 empreses i havia estat l'accionista majoritari del grup de comunicació Media Capital. Aquest conglomerat va ser acusat de frau fiscal per la hisenda portuguesa, i el 2010 Amaral va pagar 1,4 milions d'euros per liquidar el deute que li reclamava l'administració.

L'empresari, que sol mantenir-se apartat de la premsa del cor, va estar casat entre el 1983 i el 2010 i té dues filles de 26 i 22 anys.

stats