Misc 13/06/2013

Detenen un pagès xinès que va fingir tenir un alienígena al congelador i en va penjar imatges a les xarxes socials

El camperol assegura que es va inventar la història per despertar l'interès dels seus compatriotes per l'ufologia i l'espai exterior

Efe
1 min
Una de les imatges del fals alienígena que un pagès xinès va penjar a la xarxa social Weibo

BarcelonaUn pagès xinès ha sigut detingut per les autoritats aquesta setmana per publicar imatges seves al costat d'un presumpte alienígena que guardava en un congelador. El camperol, de cognom Li i resident a la localitat de Binzhou, a l'est del país, ha sigut interrogat per la policia i complirà cinc dies de detenció per "fabricar mentides i trencar el normal ordre social" del país asiàtic.

El passat 9 de juny, el pagès va publicar a Weibo, l'equivalent xinès de Twitter, una història en la qual afirmava haver-se trobat amb un extraterrestre, al qual va electrocutar i matar, i per demostrar-ho va publicar fotografies seves amb el suposat ésser després de congelar-lo. Després de que les imatges s'estenguessin ràpidament per les xarxes socials xineses, la policia va anar a la residència de Li, que va confessar que la història era falsa i que ell mateix havia construït el ninot extraterrestre amb cartró, cautxú i filferros.

Li va dir a la policia que havia inventat la història per despertar entre els xinesos l'interès per la ufologia i l'espai exterior, precisament la setmana en què la Xina ha llançat la seva cinquena missió tripulada al cosmos, el "Shenzhou X".

stats