Misc 05/06/2013

Un executiu de la cadena de televisió HBO, el pròxim ambaixador dels EUA a l'estat espanyol

La seva parella és un famós decorador d'interiors que ha remodelat el Despatx Oval de la Casa Blanca

Efe
1 min

WashingtonEl govern nord-americà nombrarà en les pròximes setmanes a James Costos, un alt executiu del canal de televisió HBO, ambaixador dels EUA a l'estat espanyol, segons asseguren fonts diplomàtiques. L'HBO és la cadena emissora de sèries com 'Joc de trons', 'Sexe a Nova York', A dos metros bajo tierra' o la que es considera la sèrie amb els millors guions de la història, 'Los Soprano'.

El nou ambaixador té residència a Nova York i a Los Angeles, és obertament gai i la seva parella sentimental és un famós decorador d'interiors que el 2010 va encarregar-se de remodelar el Despatx Oval a petició del matrimoni Obama. Costos també és graduat en ciències polítiques per la Universitat de Massachussetts.

Segons diversos mitjans, el govern d'Obama busca recompensar amb llocs diplomàtics els grans donants durant la campanya electoral. Costos i la seva parella van recaptar uns 20 milions de dòlars per al partit demòcrata al celebrar a casa seva diferents actes de recaptació de fons. De la mateixa manera, Hollywood Reporter creu que la productora de televisió Colleen Bell podria aconseguir una plaça, probablement a Bèlgica o Hongria.

Costos reemplaçarà Alan Solomont, de 64 anys, que ocupa el càrrec des del 2010 i que vol tornar als EUA.

stats