Misc 09/08/2013

Una banda neonazi difon vídeos de tortures a adolescents gais

Ara
2 min

Barcelona.Una banda neonazi russa que es fa dir Occupy Pedofilia es dedica a torturar adolescents gais, gravar-ho i penjar-ho a internet. Els seus membres contacten amb les seves víctimes per internet, fent-se passar per joves interessats a conèixer nois. Queden amb ells i primer els fan un interrogatori en què els forcen a donar les seves dades personals, i en alguns casos els obliguen a trucar a la feina per confessar la seva orientació sexual. La xarxa va plena de vídeos de les agressions posteriors, en bona part perquè el grup ofereix incentius econòmics als membres que difonguin les imatges als seus blogs. Algunes de les imatges mostren com les víctimes són nois amb discapacitat.

L'ONG Spectrum Human Rights Alliance denuncia els casos a la seva pàgina web i explica que, segons un activista, un dels joves (el que il·lustra aquesta notícia) hauria mort per les tortures.

Tot i que els activistes han informat les autoritats de l'existència del grup extremista i els seus vídeos, ningú ha presentat càrrecs contra la banda i les autoritats no han arrestat cap dels agressors. L'ONG subratlla que el clima homòfob a Rússia es veu alimentat per la retòrica contra els homosexuals del Kremlin, que fa uns mesos va aprovar una llei que prohibeix la "propaganda" homosexual, acusant els gais de pedòfils i prohibint qualsevol manifestació a favor dels seus drets.

Fa uns mesos un jove de 21 anys va morir per un atac homòfob a la ciutat de Volgograd. El seu cos va ser trobat en un descampat, amb el cap esberlat i amb senyals d'haver estat violat amb ampolles trencades. Ahir les autoritats van detenir dos homes acusats del crim. Havien estat bevent amb el jove, i van agredir-lo quan va confessar-los la seva orientació sexual.

stats