Misc 08/08/2013

Les càmeres capten un espectacular accident d'autocar a la Xina

El conductor ha fet marxa enrere i ha topat amb un camió, el conductor del qual ha mort. Deu passatgers han sortit disparats per les finestres

Ara
1 min

BarcelonaDues càmeres ubicades a l'interior d'un autocar han captat el dramàtic moment en què un vehicle pateix un accident de trànsit. L'incident s'ha produït quan el conductor de l'autocar s'ha saltat una sortida a l'autopista. En adonar-se de l'error el conductor ha rectificat fent marxa enrere. Tot i avançar a una velocitat moderada la perillosa maniobra ha acabat amb tragèdia, ja que l'autocar ha topat per darrere amb un camió que avançava a gran velocitat.

Les dues càmeres ubicades al vehicle capten els moments previs a l'accident i l'instant exacte en què el camió topa amb l'autocar. Com a conseqüència del xoc diverses persones surten disparades dels seus seients. L'impacte és tan violent que deu dels passatgers i el conductor són expulsats del vehicle per les finestres. Tot i l'espectacularitat de l'accident, només hi ha hagut una víctima mortal. Es tracta del conductor del camió, que avançava en sentit correcte i ha topat amb l'autocar.

stats