Publicitat
Publicitat

Milers d'immigrants avancen des de Macedònia cap a la Unió Europea, a la portada de 'Le Figaró'

La premsa alemanya es fa ressò dels atacs contra immigrants a Heidenau

L'allau d'immigrants i refugiats que intentes entrar a Europa a través de Macedònia i les seves derivades, com els disturbis a Alemanya en atacs contra els que demanen asil són temes de portada a la premsa europea.

'Le Figaró': El diari francés publica a la portada una fotografia de l'entrada de refugiats amb el titular "Milers d'immigrants avancen cap a la Unió Europea des de Macedònia"

 

 

'Liberation': Aquest diari francès es fa ressò a la portada de la història de l'assaltant del tren que anava de Amsterdam a París i explica que va néixer al Marroc, va entrar en contacte amb la delinqüència a Madrid i es va radicalitzar a Algesires.

 

 

'Die Welt': Aquest diari alemany qualifica d'horror l'odi desfermat contra els que demanen asil a Heidenau.

 

 

Frankfurter Allgemeine Zeitung': Aquest diari anuncia zones de protecció d'emergència per als asilats a Heidenau.

 

 

'The Times': La premsa angles es fa ressò de l'accident d'un avió en una exhibició aèria. "L'accident d'un jet en un espectacle aeri fa replantejar les mesures de seguretat", diu aquest diari.

 

 

'The Guardian': El diari també es fa ressò de l'accident aeri i diu que poden ser onze els morts en l'accident d'un avió en una exhibició a Sussex.

 

 

'International New York Times': Aquest diari titula a la portada que hi ha una "Cursa dels inversors per deixar els mercats emergents".

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF