Misc 05/06/2013

Michelle Obama, a una manifestant: "Pots agafar el micròfon, però jo marxo"

Una activista lesbiana ha interromput la primera dama nord-americana durant un acte de recaptació de fons

Efe / Ara
1 min

Washington / BarcelonaLa primera dama dels EUA, Michelle Obama, s'ha enfrontat aquest dimecres a una manifestant lesbiana que l'ha interrompuda mentre feia un discurs. La interrupció ha tingut lloc a Washington durant un acte de recaptació de fons per al Partit Demòcrata, i diversos mitjans afirmen que Obama ha dit a la manifestant "Pots agafar el micròfon, però jo marxo" i que fins i tot ha amenaçat de marxar.

La manifestant, que pertany a un grup defensor dels drets dels homosexuals, havia interromput la primera dama per exigir que el president Barack Obama firmés una ordre executiva en contra de la discriminació als homosexuals i que "protegeixi el 22% de la força laboral d'aquest país".

Segons els testimonis, Michelle Obama estava visiblement molesta per la interrupció. Una transcripció del seu discurs recull que ha dit: "Una de les coses que no sé fer bé és aquesta".

Una periodista afirma que Obama ha marxat del pòdium, s'ha apropat a la manifestant per encarar-s'hi i ha advertit l'audiència que abandonaria l'acte. Diversos mitjans recullen que li ha dit: "Pots agafar el micròfon, però jo marxo".

En aquell moment els altres participants de l'acte han demanat a la primera dama que es quedés i la manifestant ha sigut expulsada.

stats