Publicitat
Publicitat

ALEP SOTA LES BOMBES

L'exèrcit sirià torna a llançar barrils amb explosius

Almenys vint-i-cinc persones van morir ahir, entre les quals quatre menors, en un nou bombardeig amb barrils carregats d'explosius de l'aviació militar siriana a Alep, segons l'Observatori Sirià dels Drets Humans.

Aquesta organització va explicar que helicòpters de l'exèrcit van llançar aquests barrils, que van caure en un mercat de verdures i a prop d'un hospital al barri de Tariq al-Bab. També hi va haver atacs similars a la zona on hi ha la presó d'Alep i al poble de Sheij Aisi, on no se sap el nombre de víctimes que hi podria haver.

Aquest és el segon atac amb barrils plens d'explosius registrat a Síria, després que el 15 de desembre el mateix Observatori denunciés la mort de més de 400 persones per una acció similar a Alep i els seus voltants.

Una siriana, tractada a Barcelona

Mentre sobre el terreny la guerra no s'atura, ahir va arribar a Màlaga, provinent de Melilla, una siriana que té el 90% del cos cremat, de resultes de l'explosió d'una bomba a casa seva a Homs, i que serà tractada de les ferides a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El govern espanyol va resoldre favorablement la petició d'asil d'aquesta dona siriana i la seva família, que van arribar a Melilla al mes de novembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF