Misc 02/06/2013

Irlanda del Nord maquilla botigues buides amb adhesius gegants per rebre el G-8

El comtat de Fermanagh, on es farà una cimera de l'organisme aquest mes, enganxa cartells que simulen activitat als locals comercials tancats per la crisi

Ara
1 min

BarcelonaLes autoritats locals del comtat de Fermanagh, a Irlanda del Nord, han tapat amb adhesius gegants algunes de les botigues tancades a la zona pels efectes de la recessió. El rentat de cara es deu a la visita dels líders del G-8 que rebran aquest mes, segons el diari 'Irish Times'.

Els esforços s'han fet a la rodalia de Lough Erne, el luxós 'resort' que acollirà els líders de les economies més riques del món. Segons el diari, els ciutadans d'aquest comtat protesten perquè el rentat de cara va destinat a amagar la crua realitat de la crisi a Barack Obama, Angela Merkel, François Hollande i la resta de líders mundials que visitaran el país.

Carnisseries en dues dimensions

Els treballs, que han costat uns 350.000 euros (300.000 lliures), han consistit a pintar algunes façanes i a col·locar adhesius als aparadors de botigues tancades. Una antiga carnisseria de la localitat de Belcoo (segona foto) ha estat substituïda per la imatge d'una carnisseria plena de productes –en dues dimensions–, mentre que al mateix poble, un petit comerç que havia estat una farmàcia, ha estat reconvertit en una falsa botiga d'objectes d'oficina, entre moltes altres actuacions similars.

stats