Misc 14/08/2013

Diversos mariners moren en un submarí militar indi després d'una explosió

La detonació ha provocat un incendi a bord del navili, que es trobava fondejat al port de Bombai

Efe
1 min

BombaiDiversos mariners han mort en un submarí de la força naval índia a la ciutat portuària de Bombai després que aquest dimecres es registrés una explosió al navili. L'incident va tenir lloc poc després de la mitjanit, hora local, a l'INS Sindhurakshak, un submarí que havia estat modernitzat a Rússia tres mesos abans amb un cost de 80 milions de dòlars, segons els mitjans indis.

"Hi ha persones atrapades, estem intentant rescatar-les. Pensem que són unes 18", ha declarat inicialment un portaveu de la marina índia. El ministre de Defensa del país asiàtic, Arackaparambil Kurien Antony, ha anunciat després que alguns oficials haurien perdut la vida a l'accident, però no ha especificat quants. Segons l'agència IANS, bona part de la tripulació va saltar a l'aigua després de l'explosió per salvar la vida, i els bombers han aconseguit controlar l'incendi un parell d'hores després de la detonació.

Les autoritats militars desconeixen de moment les causes de l'incident i han creat una comissió d'investigació. El sinistre té lloc hores abans que demà se celebri el Dia de la Independència al gegant asiàtic, una festa nacional que aquest any ve envoltada d'alertes de seguretat davant el temor que es registrin atemptats terroristes.

stats