Publicitat
Publicitat

REIAL MALLORCA

La solució al cas Ogunjimi no serà gratuïta

Després de més de cinc hores reunit, el consell no treu l’entrellat de la frustrada rescissió

Les més de cinc hores que el consell d’administració del Reial Mallorca va estar reunit ahir horabaixa no foren suficients per treure l’entrellat del cas Ogunjimi. El consell volia posar llum a les moltes ombres existents en la frustrada rescissió del contracte de Marvin Ogunjimi amb el Mallorca i el seu posterior fitxatge per l’Stromsgodset noruec, però l’únic que va quedar clar és que el davanter continua sent propietat del Mallorca i que la solució a la seva situació no serà gratuïta. Un nou esperpent. Una nova taca en el maltractat escut vermell.

“El meu contracte és fins al 2015 i ara no serà gratuït, si el volen rescindir”, va confirmar el belga després d’exposar la seva versió dels fets a un consell al qual va faltar Utz Claassen. “Clar que estic enfadat, perquè ara estaré quatre mesos sense jugar i s’ha de trobar una solució per a les dues bandes”, va afegir.

Investigació

El president del club vermell, Biel Cerdà, va ser l’encarregat de donar explicacions del contingut d’una reunió estèril. El pollencí va destacar que s’havia “obert una investigació per saber què ha passat amb el cas Ogunimi”. Ni endavant ni enrere.

Així, ara el club engegarà un procés per determinar a qui es referia el davanter belga quan, sorprès, va explicar que l’advocat holandès que ell desconeixia volia 30.000 euros per fer efectiu el seu fitxatge per l’Stromsgodset i finalitzar la seva relació amb el Mallorca.

Ara, el club tornarà a obrir un procés negociador amb el jugador per intentar rescindir-li el contracte. El director general i conseller, Michael Blum, i el director esportiu, Toni Prats, seran els encarregats de negociar amb el belga, que ja havia deixat clar que en aquesta ocasió no serà gratuïta.

Comissió

La causa que va motivar la convocatòria d’urgència d’un consell d’administració en el qual només s’havia de tractar aquest cas foren els 30.000 euros que s’havien de pagar a l’advocat holandès Ran Ronen en concepte d’intermediació entre el futbolista i el club noruec, i que Pere Terrasa i Claassen sospitaven que podrien formar part d’una comissió que a través de l’advocat holandès hauria anat a parar a algun directiu vermell.

Cal recordar que Marvin Ogunjimi havia declarat dies enrere a IB3 que el lletrat era “amic d’un director del Mallorca”. El davanter belga es va mantenir en la seva posició i va tornar a explicar que ell no sabia res d’aquest advocat ni dels 30.000 euros que reclamava. Va tornar a recordar que va ser ell qui va trobar l’oportunitat de fitxar per l’Stromsgodset noruec.

De totes maneres, tant Blum com Prats havien donat llum verda a la intermediació d’un advocat per trobar equip a Ogunjimi. Un document que, segons apunten des del club, només era “una declaració d’intencions” i que servia per començar a treballar. No s’autoritzava la despesa dels 30.000 euros. A més, en el consell d’administració que tingué lloc dilluns cap dels consellers no va autoritzar el pagament d’aquesta quantitat.

D’aquesta manera, Ogunjimi continua formant part del Mallorca, que haurà de negociar molt bé per evitar que el futbolista percebi els prop de 900.000 euros fixats en la seva fitxa i que li hauria d’abonar en cas de rescissió.

Un nou capítol esperpèntic de la guerra de poder que es viu a la planta noble de l’estadi de Son Moix.