Esports 25/08/2013

Un gol de penal dóna Els tres primers punts A l'Atlètic Balears

Ara Balears
1 min

PalmaL'Atlètic Balears de Nico López va començar de la millor manera possible la temporada: ambuna victòria. Els blanc-i-blaus s'emportaren els tres punts en la visita al camp de l'Olímpic de Xàtiva gràcies a un gol de penal que transformà Xisco Hernández, qui està cridat a ser la referència d'un equip que ahir va deixar molt bones sensacions en l'estrena.

L'Atlètic s'avançà ben aviat. Una falta sobre Joan Oller en el minut 8 va ser l'origen de la victòria. Xisco va ser l'encarregat de transformar el penal. Amb el marcador a favor, els blanc-i-blaus reberen les envestides dels locals, però la seriositat i l'entrega, conjugades amb una gran disciplina tàctica, els va permetre mantenir sota control els de Xàtiva. I més quan en el minut 30 John Edison va ser expulsat amb vermella directa per una colzada.

La batalla era cruenta al centre del camp i Joan Oller portava el pes ofensiu dels visitants. L'Olímpic no es resignava i Nando Ramon liderava unes operacions ofensives que o bé topaven amb la defensa, o bé amb un inspirat Xavi Ginard. Vaquero va veure la segona groga en el minut 76 i l'Atlètic va saber contemporitzar per imposar-se.

stats