Publicitat
Publicitat

VELA - TROFEU PRINCESA SOFIA

La inestabilitat del vent marca la tercera jornada

La inestabilitat del vent que ahir va patir la badia de Palma va marcar la tercera jornada de la 45a edició del Trofeu Princesa Sofia de Vela, penúltima etapa de la ISAF Sailing World Cup, i va provocar que només es pogués competir en els camp de regates pròxims al CN de l’Arenal. Tot i que fins ben entrat el migdia el vent no va fer acte de presència, una vegada que es va posar a bufar, les ratxes i els continus canvis de direcció dificultaren molt la navegació.

De totes maneres, els regatistes de l’estat espanyol aconseguiren remuntar posicions. Una de les escalades més grans va ser la que protagonitzaren la mallorquina Marina Gallego i la murciana Fátima Reyes en el 470 femení, ja que guanyaren quatre posicions per situar-se tretzenes.

Iker Martínez i Tara Pacheco continuen la seva progressió en la classe Nacra 17 i ja són sisens, mentre que Onán Barreiros i Juan Curbelo, en el 470 masculí, també remuntaren dues posicions per finalitzar la jornada en el novè lloc.

D’altra banda, els de Santander Diego Botín i Pablo Turrado patiren les conseqüències de la inestabilitat del vent i caigueren fins a la cinquena posició de la classe 49er. Això no obstant, la jove parella està empatada amb els tercers i els quarts classificats, els danesos Jonas Warrer i Peter Lang i els britànics Dylan Fletcher i Alain Sig.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF