Publicitat
Publicitat

La debilitat defensiva, un mal congènit

El Mallorca va tornar a caure víctima de les seves errades a la rereguarda

Dues rematades de cap a la frontal de l’àrea petita davant la passivitat dels centrals. Dos gols. Una derrota. Aquest podria ser un resum abreujat del que va succeir ahir a l’Anxo Carro en el partit que va acabar amb la derrota del Mallorca davant el Lugo. Si bé l’anàlisi deixa de banda les coses que es feren bé, serveix per evidenciar que una vegada més els errors defensius foren els causants de l’onzena derrota de la temporada del quadre vermell. Errades que es podien evitar, però que demostren que Lluís Carreras no pot lluitar contra un mal congènit que no ve de prop.

En el primer gol, Iago Díaz va poder rematar el rebot de la gardela que havia pegat Seoane i que s’havia estavellat al pal amb total tranquil·litat. Ximo i Agus quedaren paralitzats. No reaccionaren per impedir que, almenys, no rematàs amb tanta comoditat. S’ho miraren.

En el segon gol, Renella, el davanter centre del Lugo, s’escapolí de la vigilància dels dos centrals sense gaire dificultats i rematà sol enmig dels dos. Ni Agus ni Ximo no s’entengueren a l’hora de combinar-se per fermar en curt el davanter italià. Una manca d’entesa que arribà després que Carreras afirmàs que la causa del mal congènit és la manca de comunicació entre els jugadors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF