Publicitat
Publicitat

Un grup d’aficionats escridassa els jugadors a Son Bibiloni

Els ànims cada vegada estan més calents entre la plantilla i l’afició del Mallorca. Si la majoria de jugadors, just després de perdre a Mendizorroza, reclamà el suport dels aficionats amb vista al partit de diumenge que ve a Son Moix contra l’Eibar, ahir ja comprovaren que no serà gens fàcil aconseguir-lo.

Un grup d’una vintena d’aficionats que assistiren a la sessió de recuperació de la plantilla a la ciutat esportiva de Son Bibiloni escridassaren els jugadors quan sortiren al camp d’entrenament. La majoria dels crits anaren en contra de jugadors com N’Sue i Ximo.

Al marge d’això, la sessió va poder transcórrer amb normalitat, però des del club es va acabar reclamant la presència de la Policia Nacional per donar suport als membres de la seguretat privada i intentar evitar que pogués arribar a haver-hi algun incident, com així va ser.

Ximo i Barralet

Entre els aficionats presents a Son Bibiloni hi havia el president de les Penyes Mallorquinistes, Miquel Mesquida Barralet, que divendres, sense citar-lo, havia carregat contra Ximo pels fets succeïts fa un any i mig, quan el jugador va donar positiu en un control d’alcoholèmia.

A Vitòria, Ximo contestà que no sabia ni qui era Barralet i l’instà a dir-li el mateix personalment. Lluny de tancar la polèmica, el president de les penyes es féu ahir l’ofès davant les càmeres d’IB3 TV i va posar en dubte el mallorquinisme del jugador pel fet de dir que no el coneixia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF