Esports 13/06/2013

Volen que Serra Ferrer passi pel consell d'administració

Ll. P.
1 min

PalmaTot i mantenir-se en silenci els darrers mesos per no interferir en la situació esportiva de l'equip, Utz Claassen i Pere Terrasa no estan disposats que Serra Ferrer mantingui la seva gestió esportiva sense disposar del vistiplau del consell d'administració, que no és convocat des de fa mesos.

Els accionistes reclamen que totes les contractacions que vulgui fer Serra Ferrer s'informin prèviament a aquest òrgan. El primer avís en aquest sentit ha estat remetre un requeriment notarial al tècnic José Luis Oltra, presentat oficialment dilluns, per informar-lo que Serra Ferrer no pot autoritzar-ne unilateralment el fitxatge i que se'n podrien derivar responsabilitats. El requeriment el signen Claassen, Terrasa i Pep Roig, un altre conseller interposat per l'alemany.

"Esportivament no tenc res en contra de la contractació d'Oltra", afirma Pedro Terrasa, "trob que té un perfil adequat, però no podem acceptar que Serra Ferrer continuï prenent decisions sense convocar el consell des de fa mesos, sense explicar quina és la situació econòmica i els plans i projectes de futur. Si ho féssim, com a accionistes seria una irresponsabilitat".

De la mateixa manera es manifestaren des de l'entorn de Claassen. Asseguren que Serra Ferrer està actuant contràriament a la llei, perquè just és apoderat per executar les decisions que es prenguin al consell d'administració, "però no pot actuar de manera prèvia i unilateral com si fos un conseller delegat", perquè recorden que per això necessitaria dos terços de les accions.

Les dues parts recorden que aquesta irregularitat s'hauria produït amb el fitxatge de Gregorio Manzano, pel qual Serra no va comptar amb el consell d'administració, però que llavors no volgueren influir en la situació esportiva del club en plena temporada, bloquejant el fitxatge del tècnic.

stats