Publicitat
Publicitat

Vallejo vol intentar "tornar la confiança" a Oltra

L'entrenador del Mallorca, José Luis Oltra, es va arriscar donant l'alternativa a Álex Vallejo davant les baixes que tenia a la medul·lar contra l'Alabès, i davant el Numància

L'entrenador del Mallorca, José Luis Oltra, es va arriscar donant l'alternativa a Álex Vallejo davant les baixes que tenia a la medul·lar contra l'Alabès, i davant el Numància. El jove futbolista li va tornar amb escreix la confiança que el tècnic li va dipositar amb actuacions que no semblaven d'un futbolista que debutava amb el primer equip. Com a la sala de premsa, on el migcampista d'Àlaba va demostrar tenir un discurs sensat que el manté amb els peus a terra.

En una situació molt poc habitual, ja que el Mallorca no deixa que els jugadors del filial apareguin davant els mitjans, Vallejo va ser l'encarregat d'oferir una roda de premsa en la qual va assegurar que el seu objectiu és "intentar tornar la confiança" d'Oltra.

"Més que debilitar, crec que em fa més fort saber que faig les coses bé. M'han donat l'oportunitat i estic rendint a un nivell, que pel que diu la gent no sembla que estigui debutant. Però crec que ho he de demostrar quan em donin més oportunitats, que esper que sigui així i continuar treballant", va explicar.

Continuant amb el seu discurs sensat, Vallejo va voler deixar clar que no somia truites, que per molt que hagi debutat amb el primer equip el seu lloc és al filial, "ho tenc clar".

"Està clar que a la nostra edat el més important és jugar, però no et pots negar a anar amb el primer equip, encara que només disposis de deu minuts. Has d'aprofitar les oportunitats i anar a més", va destacar un jugador que farà tot el possible per continuar engreixant les estadístiques amb el primer equip. Tot i la seva sensatesa, Vallejo va deixar clar que lluitarà per quedar al vestidor dels grans, on els veterans li han facilitat l'adaptació. Una adaptació que al camp Vallejo va demostrar instantània.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF