Publicitat
Publicitat

Skoda Spaceback: per lluitar contra 'bestsellers'

El VW Golf, l'Audi A3, el Seat León, el Renault Mégane, el Ford Focus, l'Opel Astra... són els reis del Segment C, el dels vehicles compactes, que acapara el màxim protagonisme en el rànquing de vendes. Skoda és present en aquest escenari de la guerra comercial més dura amb models consolidats com el Fabia i l'Octavia. I ara, amb el llançament del model Spaceback, fan una nova incorporació que cal situar enmig d'aquests dos productes del fabricant txec. La percepció que els usuaris tenen d'aquesta firma ha anat millorant molt en el temps. És un fenomen semblant al que ha passat amb la seva gran rival: Seat.

L'Spaceback és un cotxe especial. Basat en el Rapid Sedan, un altre model d'èxit d'aquesta marca al qual en alguns aspectes s'acosta molt, pot semblar-nos un break, gairebé un familiar, però no ho és, a pesar que suma algunes qualitats d'aquesta tipologia d'automòbils amb altres pròpies dels compactes.

Disponible en 2 motoritzacions dièsel i 3 de gasolina, amb potències dels 85 als 122 CV, busca una clientela jove, per la qual cosa el posicionament del preu és un factor estratègic.A diferència d'alguns competidors, l'últim Skoda destaca per l'espai aprofitable, tant pels passatgers -l'habitacle està molt ben resolt- com per la càrrega a traslladar. Amb un bon nivell de seguretat i un equipament més que correcte, podem definir l'Spaceback com un cotxe amb sentit comú.

FITXA TÈCNICA

PREU: Des de 16.940 euros.

EMISSIONS: 119 g de CO/km.

MOTOR: Dièsel i gasolina, de 85 a 122 CV.

CANVI: Manual 5-6 velocitats, i DSG de 7 velocitats.

MIDES: 430 x 170 x 145 cm.

PES: Des de 1.150 kg.

MALETER: 415 litres.

DIPÒSIT: 55 litres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF