Publicitat
Publicitat

"Sembla que hi ha una maquinària contra el Barça"

Les informacions extraesportives que han aparegut durant les últimes setmanes i que fan referència al Barça han fet que a alguns jugadors els hagi pujat la mosca al nas. I un és Víctor Valdés. El porter del Barça va ser clar: "Sembla que des de fora hi ha una maquinària posada en marxa per anul·lar el Barça i que tot són aspectes negatius, surten informacions extraesportives que fan pensar que hi pot haver una campanya contra el Barça. Fins i tot el ministeri de l'Interior ha hagut de sortir a desmentir coses, i això no ho havia vist mai en dotze anys com a professional", va afirmar Valdés. De fet, el porter va demanar unitat: "O comencem a protegir-nos com anys enrere, com quan ens van acusar de dopatge, o això no anirà bé. Tots remem en la mateixa direcció, tant directiva com jugadors, i espero que la premsa també ho faci".

El porter també es va referir a les paraules de Messi. Valdés, tot i que va dir que no li agrada "entrar en diàlegs entre dues parts", va defensar l'argentí. "El Leo és dels meus i m'agrada defensar els meus", va apuntar.

La recuperació, per bon camí

Víctor Valdés també va referir-se a la seva recuperació. El porter va assegurar que espera poder tornar a situar-se sota pals contra l'Elx, el 5 de gener, "si el tècnic ho creu convenient". "Hem fet dues sessions de porteria i una de més intensa, i tot ha anat mes ràpid del que esperàvem", va comentar.

Finalment, el porter, que es desvincularà del Barça a final de temporada, va dir que encara no té clar on jugarà l'any vinent. "S'acosta l'hora de poder començar a valorar coses, però encara no tinc res decidit", va destacar Valdés.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF