LLIGA DE CAMPIONS
Misc 03/04/2014

El Reial Madrid encarrila els quarts contra el Dortmund (3-0)

Nuria García

BarcelonaEl Reial Madrid va superar clarament el Borussia Dortmund (3-0) a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i van encarrilar així la seva classificació per a les semifinals de la competició europea. Bale va obrir el marcador ben aviat, ja que al minut 3 Carvajal va fer una bona passada a l’interior de l’àrea cap a Bale i el gal·lès va tocar subtilment la pilota per superar Weidenfeller per sota. Els blancs van marxar als vestidors al descans amb un avantatge de dos gols després que Isco fes el segon. El migcampista va rebre a la frontal i va marcar amb un xut col·locat a la base del pal (minut 27). Ja al segon temps, i quan semblava que el Borussia reaccionava, Cristiano Ronaldo va marcar el tercer. Luka Modric va recuperar la pilota i va assistir el portuguès, que va rematar amb l’esquerra (minut 58). Just un minut després, Pepe va salvar el gol del Borussia Dortmund des de la línia de gol. En els últims minuts, els alemanys van pressionar i novament Pepe va haver de tornar a salvar el seu equip del primer gol del Borussia Dortmund.

Cristiano, substituït per precaució

Quan faltaven deu minuts per al final del partit, Cristiano Ronaldo va demanar el canvi. El portuguès es queixava del genoll esquerre, on arrossegava molèsties al tendó rotular des de fa dies. “El canvi de Cristiano ha estat per precaució”, va dir Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid als micròfons del Canal+.

En l’altre partit d’anada dels quarts de final, el PSG va superar el Chelsea de José Mourinho. Lavezzi va obrir el marcador (minut 4) i Hazard, de penal, empatava el partit abans del descans (minut 26). Tot i això, David Luiz en pròpia porta (minut 62) i Pastore, en el temps afegit, van donar el triomf als francesos, que estan pendents de la lesió del davanter Zlatan Ibrahimovic.