Misc 26/08/2013

Primera topada entre Martino i Ancelotti

L'italià contesta al tècnic del Barça per haver criticat el preu del traspàs de Bale

Albert Llimós
2 min

BarcelonaUn mes després d'aterrar a Barcelona, Gerardo Martino ha viscut la primera dialèctica amb el seu homòleg al Madrid, Carlo Ancelotti. L'italià va respondre a les paraules de dissabte de l'argentí, que va posar en dubte l'ètica del fitxatge de Gareth Bale i l'astronòmica xifra que acabarà pagant el Reial Madrid pel gal·lès. Aquest cop la primera bala va sortir de Barcelona. Tot i que en primera instància Martino no volia referir-se a l'imminent traspàs del jugador del Tottenham, al final es va sincerar. "Gairebé és una falta de respecte per al món en general", va deixar anar el tècnic blaugrana, segurament desconeixedor del rebombori i les conseqüències que comportaria la seva declaració.

"Penso que Tata Martino porta poc temps aquí i encara no comprèn com funciona el futbol europeu. És així. No comprèn com funciona el seu propi club: el Barcelona ha comprat jugadors molt importants pagant molts diners. Van ser paraules estranyes", va dir el tècnic madridista. D'aquesta manera, Ancelotti va respondre directament a les paraules de l'entrenador blaugrana, esgrimint que Martino porta poc temps a Europa i desconeix com funciona el mercat futbolístic del continent, així com la història del Barça, repleta de grans fitxatges que han suposat un dispendi abundós, sense anar més lluny els 57 milions que es van pagar al mes de maig per fitxar Neymar.

A la nit, després de sumar els tres punts contra el Màlaga, Martino va tornar a tenir el torn de rèplica. L'entrenador va segellar el tema i no va voler fer més gran la problemàtica derivada del fitxatge del gal·lès. "En realitat, vaig dir el que vaig dir, i no buscaré cap confrontació personal. Això no va així. No em retracto, però també és cert que no vull continuar amb un tema que té un principi i un final en la compareixença que vaig fer ahir a Barcelona", va sentenciar l'argentí per liquidar la fricció encetada entre els dos entrenadors.

stats