FUTBOL - ASCENS A SEGONA B
Esports 23/06/2013

El Poblera haurà de remuntar després de caure contra el Conquense

Ara Balears
1 min

Palma.El Poblera haurà d'apel·lar a l'èpica per aconseguir l'ascens a la Segona Divisió B. Els blaugrana perderen per 3 a 1 davant el Conquense en el partit d'anada de l'eliminatòria final de la fase d'ascens disputat ahir a l'estadi de la Fuensanta de Conca. Els de Ramón Jiménez necessitaran almenys dos gols per cagirar l'eliminatòria i tornar a la categoria de bronze després de 24 anys d'absència. De totes maneres, el gol que va aconseguir Arnau, i que va servir per fer pujar l'empat momentani al marcador, dóna esperances al conjunt pobler.

El Conquense i el Poblera disputaren un partit intens. Ambdós conjunts eren conscients del que s'hi jugaven i val a dir que el marcador no fa justícia a l'esforç que realitzaren els poblers. El davanter del Conquense Borja Lázaro es va convertir en un malson i amb dos gols va avançar el seu equip per dues vegades.

Els blaugrana gaudiren d'ocasions per empatar el partit però la fortuna no va estar de la seva part. No va arribar la igualada, sinó que la mala sort va fer que Jaime marcàs el definitiu 3-1 en pròpia porta. Ara, el Poblera té una setmana per recuperar-se i mentalitzar-se per aconseguir la remuntada. El que és segur és que no estaran sols, tendran el suport de tota l'illa.

stats