Peter Lim es compromet a acabar el nou Mestalla abans del març del 2019

Peter Lim, nou propietari del València, va aterrar ahir a l’aeroport de Manises i va trigar poc a anar per feina. L’empresari de Singapur, que pagarà 94 milions d’euros pel 70% de les accions del club, va visitar les obres del nou Mestalla, que fa uns quants anys que estan aturades. El seu projecte preveu acabar l’estadi abans del març del 2019, quan l’entitat celebrarà el seu primer segle de vida.

Acompanyat per Lay Hoon, la directora de Meriton, i Amadeo Salvo, al qual li va oferir continuar com a president, Peter Lim va visitar la plantilla de l’equip a l’hotel de concentració. Més tard va assistir a Mestalla, on es va estrenar oficialment a la llotja i va presenciar el partit contra l’Elx.

“Després de dotze mesos, molta gent esperava que la nostra empresa abandonés, però no ha sigut així. Això no és el final, sinó el començament”, va dir Lay Hoon, que va assegurar que mai van dubtar del procés de venda, “tot i que hi ha hagut moments de frustració”. Hoon, que va fer una roda de premsa amb Amadeo Salvo i Aurelio Martínez, va afirmar: “El nostre primer objectiu és que l’equip torni a la part alta de la classificació”.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF