Esports 31/08/2013

Oltra descarta Martí però amaga qui en serà el substitut

Bigas és qui té més opcions per acompanyar Íñigo Pérez

M.r.
2 min

Palma.L'entrenador del Reial Mallorca, José Luis Oltra, va descartar de manera pràcticament definitiva Pep Lluís Martí per enfrontar-se a l'Sporting de Gijón. El valencià tindrà les baixes dels sancionats Thomas Teye i Kevin García, per la qual cosa l'absència del veterà migcampista l'obligarà a trobar una solució que ompli el forat que es presenta a la medul·lar de l'equip.

"Som molt escèptic en el cas de Pep Lluís, tenim un 3% de probabilitats que jugui contra l'Sporting. A més, assumirien un risc que no és necessari en aquestes altures de temporada", va explicar.

Tot i que no va voler anunciar el nom del futbolista escollit per acompanyar Íñigo Pérez a la sala de màquines vermella a El Molinón, el futbolista que té més números per ocupar l'altra plaça al doble pivot és Pedro Bigas. De totes maneres, Oltra va destacar que té "moltes opcions" i fins i tot no va descartar que fos Martí Riverola el que s'associàs amb el migcampista navarrès. De totes maneres, aquesta solució sembla una aposta per jugar a despistar, ja que tal com va dir ell mateix "seríem més ofensius, però tindríem menys opcions de furtar la pilota al rival". Una alternativa que sembla pràcticament un suïcidi en un dels camps més complicats de la Segona Divisió, comptant que el mitjapunta català tan sols fa una setmana que s'entrena amb el grup i Pérez dues.

Així, el comodí Bigas sembla ser l'escollit per resituar-se al doble pivot i tornar a variar la seva ubicació en el terreny de joc per tercera vegada en les tres jornades del campionat. "A Bigas, l'he provat avui (ahir per al lector) i Alfaro també ha jugat en aquesta demarcació", es va limitar a assenyalar.

D'aquesta manera, si Bigas se situa al centre del camp i Oltra no pot disposar de l'altre lateral esquerre de la plantilla, Kevin, la defensa també patirà modificacions. Durant la setmana ha provat Ximo en aquesta demarcació, amb Miguel García a la banda dreta. Així, Nunes i Agus tornarien a l'eix. En aquest sentit, Oltra reiterà que té "moltes opcions".

Però allò que va voler deixar molt clar l'entrenador és que ni les baixes ni els canvis en l'alinenació que es presenti a partir de les 12 del migdia a El Molinón no seran una raó per tal de justificar el resultat que l'equip hi aconsegueixi. "Si no feim un bon partit no serà per l'absència d'aquests dos jugadors", va dir per evitar que les baixes siguin una excusa.

stats