Publicitat
Publicitat

Oltra: "Feim errades impròpies d'aquest nivell"


L'entrenador mallorquinista, José Luis Oltra, va mostrar després del partit un discurs molt semblant al d'altres derrotes, que en ocasions pot semblar una mica autocomplaent, però en qualsevol cas no va poder amagar el seu malestar per les accions que van costar la derrota. "Amb molt pocs ens fan gols, feim errades impròpies de jugadors d'aquest nivell i aquestes errades sempre ens penalitzen", resumí el valencià per explicar els gols encaixats.

Tot i així, el preparador va considerar que el Mallorca havia estat molt a prop d'aconseguir l'empat i que al seu equip no li podia retreure res pel que feia a la seva actitud. Així, va posar en valor el joc de pressió fet pel rival per impedir que el Mallorca s'acostàs a la seva àrea. "En la segona part hem ficat gent ofensiva, hem comès errors en els metres finals i és difícil d'explicar el resultat", considerà, i admeté que havien perdut "la tercera oportunitat de posar-nos en lloc de promoció" però que "no ens preocupa per res allò que facin els altres equips".

Oltra sí que es va queixar de l'actuació arbitral per la mà dins l'àrea del Jaén que no es va xiular en la primera part. "El penal és clar i l'arbitre nol'ha vist", digué, advertint que el Mallorca ja ha patit altres errades aquesta temporada.

Després de la polèmica per l'entrada al vestidor abans del partit contra el Numància per part del president del consell d'administració, Biel Cerdà, l'entrenador va explicar ahir que el vicepresident, Llorenç Serra Ferrer, enfrontat amb Cerdà i que era qui havia viatjat amb l'equip aquest cap de setmana, havia entrat al vestuari "a donar ànims discretament".

Baralla a la banqueta

No va ser un matx fàcil per a Oltra. Fruit de la tensió i en els moments finals del duel, l'entrenador mallorquinista va acabar barrallant-se a la banqueta amb el delegat de camp del Jaén, després que els locals perdessin temps durant el descompte llançant al camp dues pilotes a la vegada. Oltra va recriminar l'acció al delegat i la trifulga acabà amb empentes mentre es jugaven els darrers segons del partit. Només el xiulet final de l'àrbitre va fer que la cosa no anàs a més, i a la sala de premsa el tècnic va voler llevar importància a l'incident.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF