Publicitat
Publicitat

No serà senzill

Era el més senzill. La feina per la qual durant anys s’ha especialitzat, per la qual durant tants entrenaments ha practicat. Situat a un metre de la línia de gol, només havia d’empènyer a la xarxa la pilota que li havia servit Emilio N’Sue per desfer la igualada. Però incomprensiblement Tomer Hemed va fallar. Va ser el preludi de la catàstrofe. En la jugada posterior, l’Alabès sí que va encertar la seva oportunitat per llançar el Mallorca una mica més a prop del precipici de la Segona B. Una catàstrofe que s’havia ensumat durant un altre d’aquells partits amb els quals durant la temporada el conjunt vermell ha castigat els seus aficionats.

L’error del punta israelià és el reflex d’un equip en descomposició i d’una entitat que ha pres el rumb de l’autodestrucció. A Mendizorroza, els de Lluís Carreras enllaçaren la quarta desfeta consecutiva -la primera vegada que succeeix aquesta temporada- tornant a evidenciar les carències i limitacions d’un grup de jugadors que s’han situat al mig de la diana d’una afició cansada. Oiada, del que veu sobre el terreny de joc i del que observa als despatxos.

Sembla mentida que només un parell de dies després d’haver rebut una eixabuc per part de l’entrenador i d’haver hagut d’anar a les dutxes abans d’hora com si es tractàs de jugadors infantils, l’equip completi una primera part com la que va realitzar. Una vegada més, no hi hagué ni ordre ni concert, i només l’encert de Miño va mantenir amb vida els seus després d’uns primers quaranta-cinc minuts infames. Tot i que la situació es va redreçar mínimament a la segona part, no va ser suficient per tornar a alçar els braços en senyal de victòria. Una vegada esgotada la bala del canvi d’entrenador, sense la possibilitat de poder canviar tot l’equip, el panorama que es dibuixa davant el Mallorca és més que preocupant.

L’enfrontament obert per la Federació de Penyes amb l’equip i la directiva és el darrer ingredient que mancava en la crisi perenne en la qual està instal·lada l’entitat. En aquesta situació, el cataclisme sembla inevitable. Resten sis jornades per finalitzar el campionat de la Lliga Adelante i els vermells han d’aconseguir un mínim de set punts per garantir-se la continuïtat a la segona categoria del futbol de l’estat. Pareix que és una fita assequible, però també semblava que Hemed no podia fallar de cap de les maneres la seva rematada. També ho semblava l’ascens a principi de temporada, però ara salvar la categoria no serà senzill.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF