Misc 19/08/2013

Neymar: "El joc d'aquest equip és molt poderós, pressiona molt"

A.l.
1 min

Barcelona.El fitxatge estrella del Barça d'aquesta temporada va convertir-se durant més de 60 minuts en espectador privilegiat del joc associatiu dels seus nous companys. Assegut darrere el cos tècnic de Gerardo Martino, Neymar va observar l'exhibició de l'equip. Per això, només acabar el partit contra el Llevant, el brasiler va mostrar-se exultant amb el joc que es va veure al Camp Nou en la jornada inaugural. "El joc d'aquest equip és molt poderós, pressiona molt", va explicar l'ex del Santos.

Tot i no sortir des d'un inici, Neymar va mostrar-se satisfet per la seva aportació al precís engranatge del conjunt català. "Estic molt feliç. És un bon inici. Tot l'equip ha jugat realment bé", va detallar el davanter, que va explicar també la seva versió de la seva suplència: "El Tata m'ha comentat que cal vigilar el ritme. Jo treballo bé i intento adaptar-me a l'equip". El tècnic argentí vol cuidar el futbolista brasiler i evitar que se senti pressionat pels 57 milions que es van pagar per ell i les altes exigències que té l'afició blaugrana per un futbolista cridat a marcar diferències.

El jugador és conscient dels plans que té per a ell l'entrenador. Sap que ha d'adaptar-se a un estil de joc molt particular, i sobretot que físicament està lluny del seu millor nivell. Per això, després dels trenta minuts que va tenir contra el Llevant, Neymar va seguir amb el to calmat que l'ha caracteritzat des que va aterrar a Barcelona. "M'he sentit còmode, però no he marcat. Ja arribarà el primer gol", va avisar un Neymar que només va coincidir set minuts amb Messi sobre la gespa.

stats