Esports 09/08/2013

Miño considera bon senyal que hi hagi debat a la porteria

M. R.
1 min

Palma.Rubén Miño va passar la temporada passada en blanc. Pràcticament sense minuts per la condició de titular indiscutible de Dudu Aouate, el porter català espera que l'arribada de José Luis Oltra a la banqueta li permeti optar a la titularitat. Així, Miño va considerar bon senyal que hi hagi "debat" a la porteria del Mallorca, una mostra que els dos porters estan fent "una bona feina", en declaracions que realitzà després de l'entrenament que l'equip completà a Son Bibiloni.

"Si hi ha un debat és gràcies a la bona feina de tots dos, i que l'entrenador tingui dubtes és bo per a mi", va explicar Miño, qui considera que està "preparat" per situar-se sota els pals contra el Sabadell.

"Sempre treballo per ser titular i el meu cap és a Sabadell, estic preparat per ser titular", va explicar el porter, qui va afegir que si no aconsegueix fer seure Aouate "no em rendiré". "Si no som titular s'ha d'acceptar i continuar treballant. Un altre any en blanc seria molt dur, però som al mes d'agost i la temporada és molt llarga", va destacar.

Durant aquesta pretemporada, el jugador format a la Masia del FC Barcelona ha disputat més minuts que l'israelià Aouate, que ahir no s'entrenà amb els seus companys per unes molèsties.

stats