DESDE LA CASTELLANA
Misc 15/08/2013

Un projecte per guanyar la Champions

i
Carles Fité
2 min

Florentino Pérez comença un nou projecte per guanyar la desena Lliga de Campions. El mateix que ha estat provant l'última dècada. Mentrestant han anat passant entrenadors de diferents estils i maneres però no ha pogut ser. Alguns per estrafolaris, com Wanderlei Luxemburgo; altres per tristos, com Juande Ramos, i altres per radicals, com el portuguès José Mourinho. Tots han intentat aixecar l'Orelluda i dedicar-la a Florentino, però només ho va aconseguir Vicente del Bosque, a qui Florentino Pérez ja es va trobar quan va arribar el 2000 i a qui va menysprear i no renovar tot i haver guanyat la novena perquè es va pensar que això era molt fàcil: qüestió de tenir els millors futbolistes.

I així ho va fer al principi, fitxant els galàctics , però no se'n va sortir i va haver de plegar. Un parell d'anys després va tornar, i ja va apostar per l'entrenador, primer Pellegrini i després l'inefable Mourinho. Però tampoc. I ara, tot just reelegit com a president sense oposició ha de tornar a il·lusionar l'afició blanca. I ho fa fitxant un Ancelotti que ja ha guanyat la Champions com a jugador i com a entrenador i lligues en tres països diferents. Un perfil semblant al de Mourinho pel que fa al currículum però innegablement millor en les formes i en l'educació.

I li dóna una plantilla carregada d'estrelles que intentarà millorar els pròxims dies amb la incorporació de Bale, que si acaba fitxant serà per una milionada. L'ambient al vestidor s'espera més tranquil, amb un Casillas que tornarà a la titularitat i a manar sense problemes i esperant que a Cristiano no li agafi cap atac de tristesa o de gelosia. Així disputaran la Lliga al Barça i esperaran ser a la final de Lisboa. Comença un nou projecte de Florentino, serà un nou fracàs? D'aquí uns mesos ho sabrem.

stats