Esports 20/08/2013

Martí reclama serenitat tot i la golejada a Sabadell

El discurs del capità va recordar el del curs passat

M.r.
2 min

Palma.Pep Lluís Martí va ser l'encarregat de comparèixer davant els mitjans després del ridícul inici de Lliga que el Mallorca va protagonitzar a la Nova Creu Alta davant el Sabadell. Tot i la humiliació, el capità va fer poca autocrítica per l'actuació que completà l'equip i va enviar un missatge de serenitat a l'afició. El més preocupant de tot, però, va ser la similitud del seu discurs amb el que va mantenir durant tota la campanya passada i que va acabar amb el descens del conjunt després de setze temporades a la màxima categoria. "No abaixàrem els braços", "fórem superiors i no ho sabérem aprofitar", "és una temporada molt llarga", afirmacions similars a les que l'any passat es llançaven mentre l'equip s'enfosava a poc a poc dins el fang del descens.

Com a capità de l'equip i mallorquinista, Martí va intentar transmetre un missatge de confiança en l'equip i en el seu esforç. Una petició difícil d'assumir per una afició que per uns instants va poder pensar que l'estrena a Segona era un malson amb les mateixes connotacions que el curs passat.

"El Mallorca ho va intentar fins al final sense abaixar el braços. S'han de corregir errors per al proper diumenge emportar-nos els tres punts. S'ha de viure del present i del que aquest equip transmet", va assenyalar. És difícil mantenir la fe en el conjunt a partir del que transmet, perquè a Sabadell va ser ben poc, ja que només va transmetre en els primers vint minuts.

El palmesà va voler convèncer l'afició que encara queda molt temps per endavant per corregir la situació. "Ni ascendirem ni deixarem d'ascendir en la primera jornada, és una temporada molt llarga i s'han de tenir els peus en terra", va explicar.

El migcampista va reconèixer la manca de capacitat de reacció que va demostrar el conjunt en afirmar que "amb el gol rival ens trobàrem més incòmodes del que és normal", a més de destacar que "no esperàvem" una golejada tan grossa.

"Va ser un resultat molt inflat i que no esperàvem. En els primers minuts, el Mallorca va ser superior i no ho va saber aprofitar. Amb el gol rival ens trobàrem més incòmodes del que és habitual i no vàrem saber remuntar el partit", va sentenciar.

El capità va reconèixer que l'equip, del qual es manté pràcticament el 80 per cent respecte del curs passat, està en deute amb l'afició, a la qual "li devem tornar a Primera".

stats