Esports 04/08/2013

El Mallorca vol tornar a posar-se seriós

La Ponferradina serà el segon tast de realitat dels d'Oltra

Miquel Ramis
2 min

El Mallorca es manté invicte aquesta pretemporada, amb un balanç de quatre victòries i dos empats, però José Luis Oltra va quedar amb la mosca darrere l'orella després de la primera topada amb la realitat de la Segona Divisió davant el Lugo. El tècnic valencià va mostrar disgust amb l'actuació dels seus homes, que veieren com el conjunt gallec aconseguia empatar gràcies a dues errades defensives. No tant pels errors que permeteren als gallecs superar un encertat Rubén Miño, sinó per l'actitud que tingueren damunt la gespa. Així, els vermells es volen tornar a posar seriosos en el segon enfrontament contra un rival que es trobaran a la Lliga, la Ponferradina (20.00).

"No guanyarem per ser el Mallorca; guanyarem perquè hi posam intensitat, concentració, esforç i encert", va queixar-se Oltra després de l'empat de divendres a l'Anxo Carro davant el Lugo. L'entrenador va trobar a faltar totes aquestes característiques en el joc del seu conjunt, les quals vol que recuperin en la visita a El Toralín. Tant és l'entitat del contrincant, tant és si el partit és amistós. Oltra sap que per optar a l'ascens és primordial mantenir la tensió competitiva en cada minut de cada partit que afrontin. És aquest el principal motiu del seu empipament.

L'equip no va estar a l'altura del que demanava el tècnic i aquest ho va fer saber als seus homes. La pretemporada és per corregir errors puntuals i de sistema tàctic, no d'actitud. L'estratègia defensiva, que la temporada passada va condemnar l'equip al descens, serà un dels punts en els quals s'haurà de treballar de valent, encara que s'està pendent de la confecció definitiva de la línia defensiva amb l'arribada de, com a mínim, una peça més.

Un onze diferent

La Ponferradina, dirigida per Claudio Barragán, també està imbatuda en els quatre partits de pretemporada que ha disputat. Tot i això, cal destacar que els rivals eren equips de Tercera. Així, per afrontar el segon tast de realitat de la categoria de plata, Oltra anuncià que donaria l'alternativa als futbolistes que no havien jugat a Lugo. Així, si es manté la seva elecció, l'equip que sortirà a la gespa d'El Toralín serà el format per Auoate, Company, Charlie Took, Geromel, Kevin, Thomas Teye, Tià Sastre, Pereira, Àlex Moreno, Alfaro i Cedric.

El Mallorca cerca mantenir una imbatibilitat que permet mantenir les bones sensacions, encara que per fer-ho haurà d'oblidar la seva condició de favorit per lluitar com si hi hagués tres punts en joc.

stats