REIAL MALLORCA
Esports 22/06/2013

El Mallorca apel·la a la paciència per treure el suc als traspassos

De moment, Serra Ferrer ha descartat les ofertes que han arribat

M. R.
2 min

Palma.La paciència serà l'arma que utilitzarà Llorenç Serra Ferrer per intentar treure tot el suc als traspassos que forçosament haurà de realitzar el Reial Mallorca l'estiu del descens per adaptar-se a la noves condicions econòmiques que imposa la Segona Divisió. Serà un estiu llarg en la confecció de l'equip.

Tot indica que les operacions de sortida no es tancaran fins a finals d'aquest mes o a principis de juliol. Els clubs interessats en Giovani dos Santos i Tomás Pina volen incloure les operacions en el balanç comptable de la temporada 2013/14. És per aquest motiu que les operacions es podrien endarrerir una setmana.

A l'espera

De moment, l'operació més avançada és la Giovani dos Santos, per qui el València ha apostat fort. El jugador, tal com va recordar el seu company de selecció i jugador xe, Andrés Guardado, en declaracions al diari mexicà Récord , decidirà el seu futur un cop finalitzada la Copa de les Confederacions. A més, va reconèixer l'interès del seu club per aconseguir la incorporació del futbolista més destacat de la selecció mexicana. Avui Mèxic disputa el darrer partit davant el Japó, amb l'única intenció de salvar l'honor, ja que els dos combinats han perdut els dos partits que hi han jugat. Així mateix, Vicente Montes, representant de Gio, és al Brasil per mantenir informat el futbolista de les darreres novetats.

En aquest sentit, el director esportiu vermell ha descartat la primera oferta del València. Els quatre milions d'euros que ha posat damunt la taula el conjunt valencià són la meitat del que espera obtenir-ne el màxim accionista. L'eliminació de la selecció mexicana és una mala notícia per al Mallorca.

L'aparador que suposa la competició organitzada per la FIFA revaloritza un futbolista, que és un del salvavides econòmic de l'entitat. La llàstima és que, malgrat que també ha estat la referència ofensiva del combinat dirigit per José Manuel de la Torre, no ha pogut marcar cap gol, cosa que realment fa augmentar el valor de mercat dels futbolistes. En va tenir opció, però cedí el llançament d'un penal davant Itàlia al seu company Javier Chicharito Hernández.

L'altre futbolista de qui està pendent el director esportiu és Tomás Pina. El migcampista manxec també és a l'agenda de diversos conjunts tant de la Primera Divisió (València, Espanyol o Atlètic de Madrid) com de la Fiorentina italiana. Com Gio, Pina va decidir apartar-se de la primera línia i deixar en mans del seu representant les negociacions.

L'estiu serà llarg i Llorenç Serra Ferrer tindrà temps per no errar en les decisions que prengui, un aspecte clau per poder compondre un equip de garanties per tal d'aconseguir l'ascens.

stats