Misc 24/08/2013

El Madrid ja prepara l'arribada de Gareth Bale

El fitxatge del jugador gal·lès es pot fer públic avui

i
Toni Padilla
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid ja ho té tot a punt per presentar Gareth Bale. Treballadors del club ja han instal·lat un podi al Santiago Bernabéu per poder fer els actes de la presentació del jugador gal·lès i un error informàtic va fer que a la botiga del Madrid a internet ja es pogués demanar la samarreta de Bale. I tot això sense confirmació oficial de l'acord amb el Tottenham.

A Madrid, però, tothom dóna per fet que Bale serà el nou reforç dels blancs i passarà a ser el jugador més car de tota la història del futbol. Les negociacions gairebé ja s'han tancat i si encara no s'han fet públiques és per petits detalls, com per exemple la voluntat del Tottenham de fitxar el brasiler Willian. El club del nord de Londres ja donava per fet que fitxaria el jugador, ara a l'Anzhi rus, però el Chelsea ha aparegut en escena i sembla més a prop del jugador internacional brasiler. El Tottenham ha demanat al Madrid que no faci oficial l'acord fins a una data que no perjudiqui les negociacions que té obertes, ja que els clubs que han de vendre jugadors als spurs demanen molts diners, conscients que el club londinenc en rebrà molts per Gareth Bale.

Ara mateix el Tottenham negocia per Willian i per l'argentí del Roma Lamela. Aquestes negociacions, però, no són l'únic motiu que han posat bastons a les rodes en les últimes hores al Madrid. El club madrileny vol fer públic el fitxatge per una xifra inferior als 96 milions d'euros, ja que els fa por que convertir Gareth Bale en el jugador més car de tots els temps al final sigui un problema. Tant per la repercussió mediàtica com per veure com ho accepta Cristiano Ronaldo, ara mateix el protagonista del fitxatge més car de tots els temps, que va costar 96 milions d'euros. La oferta feta per Bale, però, és de 99 milions, i el Madrid busca la manera de convèncer el Tottenham per firmar un contracte que permeti anunciar una xifra inferior de cara al públic.

I després, Suárez?

I mentrestant el mercat es va acostant a la seva data de tancament. Així, el Madrid encara es podria veure al centre d'altres operacions, ja que l'Arsenal està disposat a negociar per fitxar el francès Karim Benzema. Segons el diari britànic The Guardian , si l'Arsenal aconsegueix endur-se Benzema de Madrid, el club entrenat per Carlo Ancelotti intentaria fer un últim moviment per pispar Luis Suárez al Liverpool. El golejador uruguaià va rebutjar una oferta de l'Arsenal per abandonar Anfield.

stats