Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Lorenzo, sobre ca seva: "Ningú m'ha regalat res"

Lorenzo aclarí que les dues al·lotes que apareixen en biquini a la piscina treballen com a hostesses per a la marca de begudes que ell patrocina

Jorge Lorenzo va quedar molt sorprès en conèixer l'abast de les crítiques que li caigueren pel vídeo promocional que un dels seus patrocinadors va gravar a ca seva i en el qual el pilot mallorquí mostrava la seva mansió al Maresme. L'ostentació de la qual va fer gala no va caure bé en molts sectors, que el criticaren contundentment, unes "crítiques que no cauen bé".

El mallorquí, en un acte promocional ahir a Madrid, va afirmar que "ningú m'ha regalat res", en referència a una gravació "a l'estil americà". "Ningú m'ha regalat res, vénc de família humil, no he robat res a ningú ni m'ha tocat la loteria, tot ho he fet legalment. M'ho he guanyat amb hores i anys de sacrifici i moltes lesions, i rebre aquestes crítiques no cau bé. Però bé, ja sabem que aquí les coses es veuen diferent que en altres països", va explicar.

"Era un vídeo a l'estil americà, del que allà es fa amb artistes, actors, pilots de motocròs que ensenyen les seves cases. Allà tothom ho veu normal i la gent admira aquests vídeos i tenen respecte pels esportistes. Però aquí a Espanya, en el meu propi país, no ha tingut la mateixa acollida", va afegir.

Lorenzo aclarí que les dues al·lotes que apareixen en biquini a la piscina treballen com a hostesses per a la marca de begudes que el patrocina. Segons ell, el vídeo fou filtrat i si ho hagués sabut l'hauria editat per eliminar-ne alguns moments.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF