Esports 27/08/2013

López es rebaixa el sou; Geromel i Pereira, a punt de sortir

Lluís Planas
1 min

Palma.A l'espera de saber si Riverola serà la darrera incorporació a la plantilla de José Luis Oltra abans que es tanqui el termini de fitxatges, aquest dissabte, el Mallorca continua treballant per llevar-se de damunt alguns dels salaris més elevats de la plantilla, autèntic maldecap de la planificació esportiva per afrontar la Segona Divisió.

Antonio López ha acceptat finalment rebaixar-se el sou, segons va explicar Serra Ferrer després de la presentació de Riverola i en declaracions a IB3 Ràdio. El lateral esquerrà, lesionat des de fa mesos, fins ara no havia acceptat cap canvi en el seu contracte, tot i el descens. El director esportiu va explicar que ara existeix "predisposició per part del jugador" per arribar a un acord, encara que no en va donar detalls.

Si amb Antonio López hi ha hagut acord perquè quedi, hi ha altres casos en els quals només es considera la sortida del futbolista en qüestió. És el cas del central brasiler Geromel. En les mateixes declaracions, Serra Ferrer va assegurar que la solució podia ser qüestió d'hores. Amb una fitxa molt elevada, Geromel no va fer l'inici de la pretemporada amb l'equip, però finalment ha sorprès que Oltra l'incorporàs a les convocatòries, encara que no l'ha fet jugar.

Pel que fa al francès Michael Pereira, també pot deixar de ser jugador mallorquinista aquesta mateixa setmana. Sobre ell, Serra Ferrer va assegurar que el club disposa d'ofertes de la Premier anglesa i que només resta a l'espera que es concretin. El jugador va ser titular diumenge, malgrat que ha reiterat que vol deixar el Mallorca.

stats