PRIMERA DIVISIÓ
Misc 16/12/2013

L'Atlètic supera el València i segueix empatat amb el Barça (3-0)

T.p.

Barcelona.L'Atlètic de Madrid no va desaprofitar l'ensopegada del Madrid a Pamplona i, després de derrotar el València per 3 a 0, segueix colíder, empatat amb el Barça, i s'allunya cinc punts dels seus veïns. Diego Costa, autor de dos dels tres gols locals, empata de passada amb Cristiano Ronaldo com a màxim golejador de la Lliga, amb 17 gols. El València es va defensar amb força ordre durant els primers 45 minuts. Però després del descans el domini local es va fer més angoixant, fins que Diego Costa (60'), en una jugada individual, va marcar el 16è gol aquesta temporada. Poc després Raúl García tancava la seva setmana gran, ja que també va marcar a la Champions, fent el segon gol (64'). El València, perdut a la meitat de la classificació, va intentar tornar al partit, però va deixar espais en defensa i els homes de Simeone van fer el tercer, de nou gràcies a Diego Costa, en aquest cas de penal. I tot cinc minuts després d'un altre penal, en aquest cas aturat per Diego Alves al màxim golejador de l'Atlètic.

També ahir l'Athletic de Bilbao va aconseguir un punt al camp del Sevilla (1-1) en un partit molt obert. Aquest punt manté els bascos en la quarta posició. En l'altre duel entre equips del País Basc i de Sevilla, la Reial Societat va golejar per 5-1 un Betis que no aixeca el cap. Els sevillans continuen cuers just abans de rebre el Lleida en el partit de tornada de l'eliminatòria de la Copa del Rei.