Esports 23/08/2013

"Ja ens han tocat la cara, ja sabem el que no hem de fer"

Bigas vol sumar els primers tres punts del curs davant el Múrcia

M.r.
2 min

Palma.El Mallorca es va estavellar en l'estrena a la Segona Divisió davant el Sabadell. Humiliats i golejats, els vermells tenen clar que el que va succeir a la Nova Creu Alta no es pot tornar a repetir i que contra el Múrcia cal sumar els tres primers punts del curs. L'equip coneix la realitat de la categoria i ja sap que el camí de retorn a l'elit no serà de roses. Així es va expressar Pedro Bigas després de l'entrenament que el Mallorca va completar a Son Bibiloni, el qual va destacar que l'equip ja ha pagat la quintada i que no es repetirà l'esperpent de diumenge passat.

"Ja ens han tocat la cara i sabem el que és la Segona Divisió. Sabem el que no hem de fer. De tot el que férem diumenge passat no n'hem de repetir res. Ara ens hem de centrar i fer les coses bé, com toca. Hem de cercar els tres punts i tornar a il·lusionar l'afició", va explicar.

De totes maneres, Bigas va apuntar que si li donassin a escollir les dates en què haguessin d'arribar les derrotes no en tindria cap dubte. "Preferesc perdre ara que al final de la temporada", va sentenciar el defensa, que va repetir el discurs de José Luis Oltra per focalitzar tota l'atenció en el proper partit contra el Múrcia. "Diumenge davant el Múrcia hem de començar a sumar i després anar partit a partit", va afegir.

En la primera jornada del campionat, Bigas va actuar de lateral esquerre, posició que no sap si mantindrà davant el conjunt pimentonero . Quan el mallorquí s'ha situat a l'eix de la defensa, la rereguarda vermella ha guanyat seguretat i contundència. Tot i això, no va poder avançar si jugaria com a central o es mantindria a la banda esquerra. "Tenc la mateixa incògnita que vosaltres", va dir a la premsa.

Adaptació

Durant aquesta setmana, s'han incorporat tres cares noves a la disciplina vermella: Íñigo Pérez, Miguel García i, des d'ahir, Mauricio Cuero, aquest darrer a prova. Segons Bigas, el més important és facilitar l'adaptació d'aquests jugadors perquè puguin oferir la seva ajuda al conjunt tan aviat com sigui possible. "Hem d'ajudar els reforços perquè s'integrin ràpidament", va dir. En aquest sentit, va afirmar que "teníem una plantilla curta", per la qual cosa els "reforços em pareixen molt bé". Tot i que no va voler valorar-ho, va assenyalar que "a un entrenador li agradaria tenir dos onzes, però no és cosa nostra. Ho ha de decidir la directiva i el cos tècnic".

El central, que va rebre una entrada de Cuero que el va deixar estès sobre la gespa uns minuts, no va dubtar a l'hora d'afirmar que el colombià és un futbolista "molt físic i ràpid". "Haurà de posar les seves cartes damunt la taula i a partir d'aquí serà el míster qui decidirà", va destacar.

Convertit en una de les referències defensives vermelles, Bigas vol que l'equip demostri a l'afició que el que va succeir a Sabadell només va ser un accident. El Mallorca ha de provar que l'objectiu de l'ascens no només són paraules, sinó que la condició de favorit és un fet. Un fet que es demostra amb victòries.

stats