Misc 20/08/2013

Iker Casillas, el primer conflicte d'Ancelotti al Madrid

Martí Molina
1 min

Barcelona.Carlo Ancelotti, el nou entrenador del Reial Madrid, ja ha topat amb el primer conflicte a la plantilla blanca. Diumenge, en el debut a la Lliga contra el Betis, el tècnic va decidir deixar a la banqueta el porter i capità Iker Casillas, i el jugador no es va prendre gens bé la suplència en el primer partit oficial de la temporada.

Abans del partit, Casillas va saltar al terreny de joc amb desgana, ja que uns minuts abans havia rebut la confirmació que no jugaria. El porter es va negar a fer l'escalfament previ i no va voler estar a la porteria -prop de la zona on hi ha els seguidors radicals-. "Almenys podré jugar el Trofeu Santiago Bernabéu", va dir amb ironia a un dels entrenadors auxiliars del club. Després del partit no va parlar.

El capità va ser un dels membres de la plantilla que es van posicionar en contra de l'anterior entrenador, José Mourinho. El conflicte va ser tan gran que el portuguès el va deixar a la banqueta en un dels partits de la primera volta, i després de lesionar-se a la mà ja no va jugar cap minut més amb la samarreta del Reial Madrid tot i estar recuperat. Mourinho va apostar per Diego López, el porter incorporat en el mercat d'hivern, i diumenge Ancelotti va tornar a fer el mateix. "És una decisió només per a aquest partit", es va afanyar a dir l'italià a la sala de premsa davant la incredulitat d'alguns periodistes.

stats