Publicitat
Publicitat

Honda NM4 Vultus: la moto que voldria Batman

Ha estat l’estrella del Motorshow d’Osaka. Però, tot i que sembla que s’hagi escapat de las pàgines d’una història manga, aquesta moto tan agosarada no és una pura especulació estètica, un hàbil exercici de disseny, sinó que ben aviat sortirà a la venda al mercat europeu. De fet, els responsables de la marca de l’ala daurada esperen tenir-la als seus concessionaris abans d’aquest estiu.

La NM4 Vultus -una paraula que en llatí vol dir aparença, expressió, rostre...- basa en aquest mot la seva definició conceptual.

A Honda han cuidat per sobre de tot la part externa del seu nou producte, de tendència clarament futurista, i amb un disseny extraordinàriament agressiu que generarà entusiastes i detractors a parts iguals.

Llums de led, intermitents i retrovisors integrats a una carrosseria en què el color negre mat destaca per damunt de tot, combinat amb alguns tocs d’acer inoxidable. Elegant.

El fabricant japonès no ha donat encara a conèixer gaires detalls tècnics de l’NM4, però sembla que equiparà el motor bicilíndric de doble embragatge, que permet optar per una transmissió manual o automatitzada, tal com ja hem vist en el model Integra, que, tot i l’excel·lent acollida que ha tingut, ja ha estat remodelada exhaustivament.

La Vultus equiparà llandes de 18 polsades al davant, i de 17 al darrere, on calçarà un pneumàtic molt ample. Aquestes dimensions faran que la sensació al manillar sigui la mateixa que tenim quan muntem dalt d’una moto de gran cilindrada, però amb una maniobrabilitat superior.

I, com calia esperar, la nova Honda equiparà frens ABS de sèrie.

De moment el preu d’aquesta moto tan singular no l’han fer saber encara.