Esports 29/08/2013

Gerard: "No és normal que en dos partits ens facin vuit gols"

Gerard va assenyalar que l'equip s'ha "d'oblidar de la pressió" de ser el favorit a l'ascens i de guanyar el primer matx

M.r.
1 min

Palma.Gerard Moreno, un dels reforços que ha arribat aquest estiu i que diumenge s'estrenà com a golejador amb un estèril gol davant el Múrcia, reconegué que el Mallorca ha de recuperar "l'agressivitat" per assemblar-se a l'equip que en la pretemporada no cedí cap derrota. Tot i que els duels de pretemporada no es poden comparar en cap cas amb els de competició oficial, el davanter sí que apuntà que en aquell període "l'equip sabia a què jugava".

"En pretemporada sabíem a què jugàvem, teníem agressivitat i actitud i això no s'ha vist en aquestes dues primeres jornades", indicà i afegí que "estam treballant el tema de l'agressivitat perquè no és normal que en dos partits ens facin vuit gols", va sentenciar.

Gerard va assenyalar que l'equip s'ha "d'oblidar de la pressió" de ser el favorit a l'ascens i de guanyar el primer matx. "Hi ha una mica de pressió per guanyar el primer duel, però cal oblidar-se'n. Som favorits, però hem d'anar partit per partit. Guanyar a Gijón ens permetrà sortir reforçats", explicà.

stats