Esports 17/08/2013

Djokovic i Murray cauen als quarts de final de Cincinnati

La cursa de Rafel Nadal per recuperar el número 1 del món, en mans de Novak Djokovic, va tenir ahir un gir inesperat

Ara Balears
1 min
Djokovic i Murray cauen als quarts de final de Cincinnati

Palma.La cursa de Rafel Nadal per recuperar el número 1 del món, en mans de Novak Djokovic, va tenir ahir un gir inesperat després de l'eliminació del serbi i Andy Murray als quarts de final del Màsters 1.000 de Cincinnati davant el nord-americà John Isner i el txec Thomas Berdych, respectivament. El gegant de Carolina del Nord va sorprendre el número 1 del món i el va deixar sense l'opció de disputar les semifinals, fet que afavoreix el manacorí en la seva intenció d'apropar-se al capdavant del rànquing. Nadal va disputar el seu partit de quarts davant Roger Federer la matinada passada. El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà a Thomas Berdych a la recerca d'un lloc a la final. El txec es va desfer del britànic Andy Murray per 6-3 i 6-4.

Isner es va imposar per 7-6, 3-6 i 7-5 en dues hores i 24 minuts d'un partit intens i emocionant que es va resoldre a favor del nord-americà amb dues errades del balcànic en els dos darrers punts del matx. El nord-americà no havia pogut aprofitar cap bolla de trencament en tot el duel i no va poder fer-ho en la primera opció que va tenir per guanyar el partit a causa d'un servei directe de Djokovic. Però el serbi va cometre tot seguit una doble falta i després un error amb un revés senzill que el va enviar a la lona davant un pletòric Isner que vol recuperar la seva millor versió per lluitar pel títol a Cincinnati.

El nord-americà s'enfrontarà a les semifinals del torneig a l'argentí Juan Martín del Potro, que es va desfer del rus Dimitri Tursunov per 6-4, 3-6 i 6-1.

stats