Publicitat
Publicitat

MALLORCA

Claassen ofereix 1 euro per les accions i Serra no va al consell

El consell d’administració del Mallorca es tornà a reunir ahir enmig de la complicada situació esportiva que travessa l’equip. La reunió, però, només serví per evidenciar la persistent guerra entre els consellers, que manté bloquejat el club davant una situació econòmica també complicada.

Abans del consell d’administració, es conegué que Utz Claassen havia fet una nova oferta a Llorenç Serra Ferrer per les seves accions. El preu, un euro. A canvi, l’alemany es comprometia a fer-se càrrec del deute del club i a dur a terme una ampliació de capital al final d’aquesta temporada.

Tanmateix, Serra Ferrer, màxim accionista del club, ni es va presentar a la reunió del consell d’administració. Havia estat convocada pel president, Biel Cerdà, que a darrera hora inclogué en l’ordre del dia una sèrie de punts, entre els quals hi havia analitzar la situació financera i esportiva del club, a més de tractar unes factures pagades per Serra i l’expresident Jaume Cladera per la tramitació dels fitxatges de Ratinho i Joao Víctor.

En l’ordre del dia original també hi havia previst tractar les factures pagades per Pere Terrasa per un presumpte informe sobre jugadors argentins. Davant el buit de poder existent en el club, sense apoderats i amb el director general, Michael Blum, havent presentat la dimissió, el consell també havia de resoldre qüestions ordinàries en la gestió del club, com la tramitació de nòmines o pagaments ordinaris.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF